9 εμπνευσμένες ιδέες για ντους εκτός πλέγματος 2021

67

Αν και δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε την ανάγκη να πηγαίνουμε στη δουλειά κάθε πρωί, έχουμε κάτι που θα φωτίσει εντελώς τη μέρα.

Φαντάσου αυτό…

Αντί να μπείτε σε μια κρύα καμπίνα μπάνιου, ξεπλύνετε τον εαυτό σας μέσα σε ένα φιλικό προς το περιβάλλον ντους εκτός δικτύου κάτω από τον ανοιχτό ουρανό.

9-εμπνευσμένα-εκτός δικτύου-ντους

Το Outdoor Happens υποστηρίζεται από αναγνώστες. Όταν αγοράζετε μέσω συνδέσμων στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα

Ας το παραδεχτούμε, σε κανέναν δεν αρέσει να ακούει το σήμα του συναγερμού για την έναρξη μιας άλλης εργάσιμης ημέρας.

Αλλά το ντους δεν χρειάζεται να είναι κουραστικό με αυτές τις εμπνευσμένες ιδέες για ντους εκτός δικτύου.

Είτε το εγκαθιστάτε βαθιά μέσα στην αυλή σας είτε δημιουργείτε μια νέα προσθήκη για το καταφύγιό σας στο δάσος, θα πρέπει οπωσδηποτε δείτε αυτές τις υπάρχουσες ιδέες για το νέο σας έργο DIY.

1. Off Grid Shower από That Yurt

ντους εκτός δικτύου

Η ηλιακή ενέργεια είναι ένα από τα αγαπημένα των θαυμαστών με τους λάτρεις του ντους εκτός δικτύου. Σε τελική ανάλυση, δεν είστε πραγματικά εκτός δικτύου αν βγάζετε χυμό από το πλέγμα.

Τι γίνεται όμως αν δεν έχετε αρκετό ήλιο για να ζεστάνετε το νερό σας?

Το προπάνιο μπορεί να σηκώσει τη χαλάρωση ως Αυτό το Yurt έχει αποδειχθεί με αυτή την παράγκα ενσωματωμένη στη γραμμή των δέντρων. Τοποθετημένο μέσα σε ένα ξύλινο κουβούκλιο, με μια κεκλιμένη οροφή για να απομακρύνει αυτές τις παγωμένες σταγόνες βροχής, είναι βασικό αλλά ελκυστικό.

Το όφελος του α θερμοσίφωνας αερίου έχει σταθερή παροχή θερμαινόμενου νερού ανεξάρτητα από τον καιρό ή την εποχή. Και ας το παραδεχτούμε, το πραγματικό σημείο πώλησης ενός ντους εκτός δικτύου δεν είναι η δυνατότητα χρήσης του στη μέση του καλοκαιριού. μπορεί να βγει από τον κρύο χειμώνα και σε ένα ρεύμα ζεστού νερού. Όταν έχει συννεφιά και απλά δεν υπάρχει αρκετός ήλιος για να ζεστάνει ένα ντους με ηλιακή ενέργεια, χρειάζεστε κάτι άλλο.

Αυτό το ντους προπανίου θα σας κάνει ζεστούς και φρυγανισμένους ακόμα και όταν είστε περιτριγυρισμένοι από μια κουβέρτα χιονιού. Όχι άλλες κρύες πλύσεις από κουβά.

2. Lava Rock Off Grid Shower της Tam Hunt, στο Green Tech Media

εκτός πλέγματος-ντους-βράχους

Αν και το προπάνιο μπορεί να τροφοδοτηθεί από μια δεξαμενή, μπορεί να βρεθείτε να θέλετε να στραφείτε εξ ολοκλήρου στη δύναμη της φύσης. Αυτό ακριβώς είναι Η Tam Hunt τα κατάφερε με αυτό το off grid ντους, χρησιμοποιώντας δεξαμενή απορροής, αντλία και σύστημα φιλτραρίσματος για την παροχή νερού και ηλιακή ενέργεια για την παροχή ζεστού νερού. Υπήρχε ακόμη αρκετός χυμός για να τροφοδοτήσει έναν φορτιστή τηλεφώνου και άλλες προσωπικές συσκευές, σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να απομακρυνθείτε εντελώς από τον πραγματικό κόσμο.

Η Tam έχει χαντακώσει το προεπεξεργασμένο ξύλο υπέρ του α εσοχή βράχου λάβας στους λόφους. Με εξαίρεση μια μικρή σωλήνωση, θα μπορούσαμε να σας συγχωρέσουν που νιώθετε σαν να έχετε μπει στον δικό σας ιδιωτικό καταρράκτη. Αν και δεν υπάρχει προστασία από τη βροχή, υπάρχουν λίγα πράγματα που αισθάνονται καλύτερα από το να κάνετε ένα ζεστό ντους σε ένα φθινοπωρινό ντους με βροχή.

3. Αυτό το χαριτωμένο, φιλικό προς το περιβάλλον ντους εκτός δικτύου στο Channel Rock, Ca

εκτός δικτύου-ντους-όμορφο

Θέλατε ποτέ το δικό σας δεντρόσπιτο, αλλά νιώθετε ότι έχετε μόλις γεράσει πολύ για να το ξεφύγετε; Αυτό ντους θερμοσίφωνο δεν φαίνεται μακρινό από άποψη σχεδιασμού. Μέσα σε μια ξύλινη παράγκα βρίσκεται ένα ντους εκτός δικτύου που χρησιμοποιεί δύο διαφορετικούς τύπους θέρμανσης για να ζεστάνει την παροχή νερού.

Η ενσωματωμένη δεξαμενή αποθήκευσης νερού Am παίρνει θερμότητα απευθείας από την ενέργεια του ήλιου, ενώ ένας θερμαντήρας με βάση το θερμοσίφωνο χρησιμοποιεί μια πιο περίπλοκη διαδικασία που βασίζεται στη μεταφορά. Ένα ηλιακό πάνελ θερμαίνει το νερό στη δεξαμενή αποθήκευσης, το οποίο ανεβαίνει ενάντια στη βαρύτητα σε μια μονωμένη δεξαμενή. Είναι ένα έξυπνη εναλλακτική του ηλεκτρισμού και αρκετά μονωμένο ώστε να μπορείτε ακόμα να κολυμπάτε κάτω από ένα ζεστό ντους όταν ο ήλιος κρύβεται πίσω από τα σύννεφα.

4. Διακριτικό και μινιμαλιστικό με Homestead Honey

εκτός δικτύου-ντους-υπαίθριο-μπάνιο

Η βαρύτητα κρατά τα πάντα υπό έλεγχο για εκατομμύρια χρόνια, ακόμη και πριν έχουμε ηλεκτρισμό. Με τη σωστή ρύθμιση, απλά δεν χρειάζεστε αντλία ντους υψηλής πίεσης για να μεταφέρετε το θερμαινόμενο νερό σας από το Α στο Β. Και αυτό ντους εκτός δικτύου από το Homestead Honey είναι απόδειξη του πόσο αποτελεσματικό α ντους με βαρύτητα μπορεί να είναι. Δεν υπάρχει ρεύμα και μηχανισμός άντλησης.

Απλώς τοποθέτησαν ένα παλιό μισοκομμένο βαρέλι Pepsi στα δέντρα και τοποθέτησαν έναν εύκαμπτο σωλήνα με μια αντίκα κεφαλή ντους. Το νερό θερμαίνεται πάνω από μια φωτιά και συμπληρώνεται με το χέρι, και η πίεση αναγκάζει το νερό μέσα από τη σωλήνωση και έξω από την κεφαλή του ντους. Απλώς μην ξεχάσετε να ανακατέψετε λίγο κρύο νερό. Όλοι αγαπάμε ένα ζεστό ντους, αλλά σε κανέναν δεν αρέσει να καίγεται.

5. Ένα πολύ κομψό υπαίθριο ντους από την Ecco Temp

μοντέρνο ντους εκτός δικτύου

Εάν δεν έχετε την ιδέα να κάνετε ντους κάτω από ένα βαρέλι νερού ή μια τσάντα ντους, τότε αυτό ντους εκτός δικτύου είναι λίγο πιο κοντά στο σπίτι. Εξακολουθεί να χρησιμοποιεί προπάνιο και νερό από το δίκτυο, με μια δεξαμενή μίξερ που δεν θα φαινόταν παράταιρη στο μπάνιο σας. Αλλά μόλις το συνδέσετε σε ένα δέντρο σε εξωτερικούς χώρους, θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε μίλια μακριά από τον πολιτισμό.

6. Ιδιωτικό ντους Off Grid από την Homestead Crossing Inc

εκτός δικτύου-υπαίθριο ντους

Τίποτα δεν ξεπερνά την ιδιωτικότητα, ακόμα κι αν κάνετε ντους στην άγρια ​​φύση. Μερικές φορές, χρειάζεστε απλώς τη δική σας ιδιωτική καμπίνα με πόρτα. Και αυτό ακριβώς είναι Homestead Crossing έχουν χτιστεί εδώ, ακριβώς στην ηρεμία των εκπληκτικών Ozarks. Είναι λίγο περισσότερο από τέσσερις τοίχους και πόρτα κατασκευασμένη από επεξεργασμένη ξυλεία, με δεξαμενή νερού και λεκάνη.

Δεν υπάρχουν καθόλου mod-cons εδώ. Μια αποσυρθείσα δεξαμενή νερού βρίσκεται πάνω από την επεξεργασμένη ξύλινη καμπίνα, γεμάτη με νερό από τον εύκαμπτο σωλήνα ή με το χέρι. Τι γίνεται όμως με τη ζέστη; Το νερό θερμαίνεται απευθείας από τις ακτίνες του ήλιου κάθε μέρα και χρησιμοποιεί τη βαρύτητα για να διασκορπιστεί από την κεφαλή του ντους κάτω. Είναι απλοϊκό, αλλά και όμορφο.

7. Ζεστό νερό για ντους εκτός δικτύου από την Off Grid Quest

Πύραυλος-σόμπα-εκτός πλέγματος-ντουζιέρας

Αυτό το ντους εκτός δικτύου θα χρειάζεται ζεστό νερό και δεν είναι κάθε διάταξη κατάλληλη για να το τραβήξετε απευθείας από τον ήλιο. Και ας το παραδεχτούμε, η μισή απόλαυση αυτών των ντους είναι να μπορείς να κάθεσαι κάτω από καταρράκτη ζεστό νερό όταν είναι σχεδόν παγωμένο ή περιτριγυρίζεσαι από χιόνι. Ευτυχώς, μπορείτε να πάρετε όλο το ζεστό νερό που χρειάζεστε από μια σπιτική ξυλόσομπα, η οποία καλύπτει επίσης τις ανάγκες μαγειρέματος.

Off Grid Quest μας φέρνει ένα άλλο εξαιρετικό παράδειγμα του θερμοσίφωνο τεχνική, όπου το νερό κυκλοφορεί και θερμαίνεται απεριόριστα όσο είναι αναμμένη η σόμπα. Έτσι, αν έχετε το χώρο και έχετε το ξύλο, ελέγξτε τον έξυπνο σχεδιασμό τους και δημιουργήστε τη δική σας άπειρη παροχή ζεστού νερού χωρίς την ανάγκη ηλεκτρισμού.

8. Σμίξη στη φύση με Outdoor Troop

εκτός δικτύου-ντους-υπαίθριου στρατού

Γιατί να έχετε ένα απλό ντους εκτός πλέγματος σε εξωτερικούς χώρους όταν μπορείς ουσιαστικά να έχεις ένα ολόκληρο μπάνιο; Οπως και Υπαίθριο Στρατό έχουν αποδείξει, δεν χρειάζεται να σταματήσετε σε μια μόνο καμπίνα ή μια κεφαλή ντους τοποθετημένη από ένα δέντρο. Η λύση τους είναι μια πολύ πιο φιλόδοξη καμπίνα ντους που προσφέρει ιδιωτικότητα και χώρο για περισσότερα από ένα άτομα.

Το ντους είναι φτιαγμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου από παλιούς κορμούς που έχουν ληφθεί απευθείας από το ακίνητο, το οποίο είναι απλά τέλειο για να δημιουργήσετε μια απρόσκοπτη εμφάνιση, αν μπορείτε να τα αποκτήσετε, αν και θα ταίριαζαν και άλλα ξύλα. Και πάλι, έχουν επιλέξει τη θερμότητα απευθείας από τον ήλιο και το νερό τροφοδοτείται από τη βαρύτητα σε ένα παλιό λάστιχο ψεκαστήρας. Θα μπορούσατε να κάνετε λάθος να πιστεύετε ότι αυτό το ντους είχε βγει από το ίδιο το έδαφος.

9. DIY ζιζάνιο ψεκαστήρας ντους από τη Livin Lightly

off-grid-ντους-livin-ελαφριά

Ίσως το πιο μινιμαλιστικό και πραγματικό ντους εκτός δικτύου έχουμε δει ακόμα, αυτή την ιδέα από Livin’ Lightly είναι κάτι περισσότερο από ένα κιτ ψεκαστήρα ζιζανίων και σωλήνων ντους. Δεν υπάρχει αντλία ντους, ηλεκτρικό ρεύμα και προπάνιο. Θα πρέπει να ζεστάνετε το νερό μόνοι σας και δεν θα κάνετε ένα υπερβολικά μεγάλο ντους από αυτό, αλλά θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κυριολεκτικά οπουδήποτε.

Με μερικά εξαρτήματα που μπορείτε να παραλάβετε στα περισσότερα καταστήματα υλικού, σύντομα θα κάνετε ζεστό ντους οπουδήποτε μπορείτε να παρκάρετε και να ανάψετε φωτιά. Απλώς θυμηθείτε να αγοράσετε μια νέα δεξαμενή. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη εάν κάποιο χημικό υπόλειμμα μπορεί να παραμένει σε έναν αποσυρμένο ψεκαστήρα. Τώρα θα ψεκάζετε αυτά τα ζιζάνια σε χρόνο μηδέν και με μικρό κόστος, και όταν λέμε ζιζάνια εννοούμε φυσικά τα παιδιά.

Off Grid Ideas by My Homestead Life

εκτός δικτύου-υπαίθριο ντους

Για να ολοκληρώσουμε τα πράγματα, έχουμε μερικές εναλλακτικές προτάσεις για εσάς, επειδή όλοι πρέπει να μένουν καθαροί μακριά από το σπίτι. Αυτό δεν είναι ένα ενιαίο σχέδιο ντους από μόνο του, αλλά μάλλον ένα πραγματικά χρήσιμη λίστα επιλογών έχετε για να δημιουργήσετε το δικό σας κομμάτι του ουρανού εκτός δικτύου.

Εάν θέλετε πραγματικά να το κάνετε χαλαρά, έχετε ένα λάστιχο – Στην πραγματικότητα, θα έχετε αρκετό ζεστό νερό για πολλά ντους, εάν το αφήσετε στον ήλιο για αρκετή ώρα. Ή, θα μπορούσατε να ζεστάνετε νερό κατευθείαν από τη φωτιά και να πλυθείτε μέσα σε μια λεκάνη, αν και αυτές είναι οι πραγματικά απλές επιλογές.

Οι ηλιακές τσάντες ντους είναι ένας φθηνός και απλός τρόπος ξεβγάλματος και δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από ένα γρήγορο ταξίδι στο κατάστημα και λίγη ζέστη από τον ήλιο. Φυσικά, εάν δεν έχετε χρόνο ή πόρους, γιατί να μην πάτε στην πλησιέστερη στάση φορτηγού, σε εγκαταστάσεις αναψυχής ή σε κρατικό πάρκο; Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα βρείτε εγκαταστάσεις ντους που θα χαρούν να σας μεταφέρουν.

Εδώ είναι μερικά προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε το δικό σας ντους εκτός δικτύου! Μερικά είναι ντους με μπαταρίες, μερικά ηλιακά ντους (όπως το ηλιακό ντους εκτός δικτύου στα αριστερά!), μερικά είναι φυσικό αέριο…. Όλα διευκολύνουν την έμπνευση για το δικό σας υπαίθριο ντους.

Τελευταία ενημέρωση στις 14-03-2022 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Advertising API