2 ανθρωπιστικές μέθοδοι για να κρατήσετε τα σκυλιά και τις γάτες έξω από τον κήπο σας

68

Υπάρχουν μόνο δύο ανθρώπινοι τρόποι Διαπίστωσα ότι εμποδίζω τα ανεπιθύμητα σκυλιά και γάτες να χρησιμοποιούν τον κήπο σας ως απορρίμματα ή κουτί για μεσημεριανό γεύμα. Η πρώτη μέθοδος είναι να εισάγετε αρώματα που δεν αρέσουν στους σκύλους και στις γάτες. Ο άλλος τρόπος περιλαμβάνει φυσικά εμπόδια.

Αρχικά, ας μιλήσουμε για τις μυρωδιές που μπορούν να αποτρέψουν τους σκύλους και τις γάτες.

Βεβαιωθείτε ότι τυχόν αρώματα που πασπαλίζετε στον κήπο σας είναι 100% βιολογικά και δεν θα επηρεάσουν τη βιωσιμότητα του κήπου σας. Αποφύγετε όλα τα τεχνητά χημικά διαλύματα.

Αντίθετα, προτείνω τα ακόλουθα συστατικά.

Το Outdoor Happens υποστηρίζεται από αναγνώστες. Όταν αγοράζετε μέσω συνδέσμων στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα

Ακολουθούν μερικές οργανικές μυρωδιές που μπορούν να αποτρέψουν τους σκύλους και τις γάτες:

  • Φλούδες εσπεριδοειδών – πορτοκάλια, λεμόνια, λάιμ.
  • Παρασκευασμένο κατακάθι καφέ (Η Starbucks συχνά τα δίνει δωρεάν.)
  • Ούρα Coyote ή Red Fox (αυτό είναι διαθέσιμο από Αμαζόνα και άλλα καταστήματα υλικού).
  • Μαύρο πιπέρι ή το θρυμματισμένο πιπέρι λειτουργεί επίσης.

Εάν έχετε μια ιδιαίτερα επιθετική προσβολή από σκύλους ή γάτες που συνεχίζει να προκαλεί τον όλεθρο στον κήπο σας, τότε θα μπορούσατε επίσης να σκεφτείτε ένα μικρό φυσικό εμπόδιο. Θα μπορούσατε να στήσετε ένα μικρό συρμάτινο φράχτη κοτόπουλου γύρω από τον κήπο σας για να κρατάτε έξω τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση – ο φράκτης δεν χρειάζεται ηλεκτροδότηση για να λειτουργήσει!

Ένας συρμάτινος φράχτης κοτόπουλου ύψους μόνο λίγων ποδιών μπορεί να κάνει θαύματα για να εμποδίσει τα ανεπιθύμητα κατοικίδια της γειτονιάς να έχουν πρόσβαση στο μαλακό, υγρό χώμα του κήπου σας.

Μιλώντας για μαλακό, υγρό χώμα – αυτό είναι που προσελκύει αρχικά τις γάτες. Εάν μια γάτα χρησιμοποιεί το υπερυψωμένο κρεβάτι κήπου σας ως κουτί απορριμμάτων – θεωρήστε το ως κομπλιμέντο! Πιθανότατα έχετε μαλακό, πλούσιο χώμα.

Ακολουθούν μερικές έξυπνες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον κήπο σας να αισθάνεται σαν πιο λιγο ενός μαλακού κουτιού απορριμμάτων.

Πώς να κάνετε τον κήπο σας λιγότερο απαλό και λιγότερο φιλόξενο χωρίς να βλάψετε κανένα ζώο:

  • Τοποθετήστε ένα στρώμα από συρμάτινο φράχτη κοτόπουλου πάνω από το χώμα του κρεβατιού του κήπου σας.
  • Τοποθετήστε φραγμούς πασσάλων μπαμπού στον κήπο σας, έτσι ώστε τα ζώα να έχουν μια δύσκολη περίοδο πλοήγησης.
  • Τοποθετήστε κλαδιά, κουκουνάρια ή αποκόμματα πεύκου ακριβώς από κάτω επιφάνεια του εδάφους.

Μια άλλη ιδιοφυή επιλογή είναι να δημιουργήσετε ένα κουτί απορριμάτων δόλωμα.

Εάν οι γάτες της γειτονιάς σας συνεχίζουν να επιστρέφουν στον κήπο σας, φτιάξτε ένα μεγάλο εξωτερικό κουτί απορριμμάτων κοντά στον κήπο σας.

Ας ελπίσουμε ότι οι γάτες θα αρκεστούν στο δόλωμα και θα αφήσουν τον κήπο σας ήσυχο – ειδικά αν το κρεβάτι του κήπου σας έχει μερικά εμπόδια όπως ένα έντονο άρωμα εσπεριδοειδών και ένα μικρό φράγμα από σύρμα κοτόπουλου.

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, τότε α καταιωνιστήρας με αισθητήρα κίνησης είναι ίσως μια από τις πιο ασφαλείς λύσεις που μπορεί σχεδόν να εγγυηθεί ότι θα κρατήσετε τις γάτες (και τους σκύλους) μακριά από τον κήπο σας.

Αυτή τη φορά, για τα καλά!

Συνιστάται

Just Scentsational RS-16 Coyote Urine for Gardens, Hunters and Trappers, 16 oz

Όσο μεγαλύτερο είναι το αρπακτικό, τόσο μεγαλύτερο είναι το θήραμα που μπορεί να τρομοκρατηθεί από το άρωμα. Τα αρώματα ούρων Coyote, Red Fox και Wolf είναι ιδιαίτερα τρομακτικά για πολλά ζώα και τα τρομάζουν γρήγορα. Τοποθετήστε γύρω από την αυλή σε περιοχές όπου τα μικρά έως μεσαίου μεγέθους ανεπιθύμητα ζώα είναι ενοχλητικά.

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες

Μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια εάν κάνετε μια αγορά, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

13/03/2022 12:28 π.μ. GMT