11+ πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τις γεννήτριες ολόκληρου του σπιτιού (σύμφωνα με τους ειδικούς)

150
11+ πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τις γεννήτριες ολόκληρου του σπιτιού (σύμφωνα με τους ειδικούς)

Οι γεννήτριες ολόκληρου του σπιτιού μπορούν πραγματικά να σώσουν το μπέικον σας (κυριολεκτικά!) κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας ή διακοπής ρεύματος. Σας έχω πει την ιστορία μας για τους τρεις χαμένους καταψύκτες τροφίμων στο παρελθόν – μια οικιακή γεννήτρια, ειδικά μια με σύστημα αυτόματης μεταφοράς, θα είχε σώσει αυτούς τους καταψύκτες αποθήκευσης τροφίμων.

Θα εξετάσουμε ορισμένα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τις γεννήτριες ολόκληρου του σπιτιού, όπως διακόπτες αυτόματης μεταφοράς, ασφάλεια, συντήρηση και πόση ενέργεια θα χρειαστείτε.

Χρειάζεστε μια γεννήτρια ολόκληρου σπιτιού;

Η Diane Vukovic είναι η κύρια συγγραφέας στο Primal Survivor και συγγραφέας του βιβλίου «Ετοιμότητα για καταστροφές για γυναίκες». Στο βιβλίο της, διδάσκει στους ανθρώπους πώς να υπολογίζουν την τροφή, το νερό, το φωτισμό και άλλες ανάγκες τους. Το βιβλίο σας βοηθά να είστε έτοιμοι για καταστροφές μικρής και μεγάλης κλίμακας, δίνοντάς σας την ηρεμία που συνεπάγεται η προετοιμασία.

Μιλάει συχνά για γεννήτριες στο PrimalSurvivor. Η Diane συνιστά να σκεφτείτε αν χρειάζεστε μια γεννήτρια ολόκληρου σπιτιού ή εάν μια φορητή γεννήτρια είναι αρκετή για τις ανάγκες σας. Αυτή λέει:

Το Outdoor Happens υποστηρίζεται από αναγνώστες. Όταν αγοράζετε μέσω συνδέσμων στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα

«Κατά τη διάρκεια πολλών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, όπως οι διακοπές ρεύματος το χειμώνα, είναι πραγματικά πιο λογικό να τροφοδοτείτε μόνο ένα ή δύο δωμάτια του σπιτιού σας. Σε αυτή την περίπτωση, συνήθως αρκεί μια φορητή γεννήτρια.»

Υπολογίστε τις ανάγκες σας σε δύναμη

ολόκληρο το σπίτι-γεννήτρια-τροφοδοσίας-ανάγκες

Η Diane συνιστά να υπολογίσετε πρώτα πόση ισχύ χρειάζεστε για τις συσκευές που πρέπει να λειτουργούν συνεχώς. Αυτές οι συσκευές περιλαμβάνουν το ψυγείο, τη θερμάστρα, τις ιατρικές συσκευές και τον βασικό φωτισμό.

Μόλις μάθετε πόσο χρησιμοποιούν, σκεφτείτε τις «περιστασιακές συσκευές» σας. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν τη σόμπα, το πλυντήριο πιάτων και το πλυντήριο ρούχων σας. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε όλες αυτές τις συσκευές ταυτόχρονα.

Στη συνέχεια, λάβετε υπόψη τις ανάγκες ισχύος των «περιστασιακών» συσκευών, όπως η κουζίνα, το πλυντήριο πιάτων και το πλυντήριο ρούχων σας. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε όλες αυτές τις συσκευές ταυτόχρονα. Μπορείτε να τα βγάλετε πέρα ​​με μια μικρότερη γεννήτρια περνώντας με ποδήλατο μέσα από τις συσκευές, όπως μαγείρεμα μόνο όταν έχετε τελειώσει ένα φορτίο ρούχων.

Ο/Η Diane λέει:

«Προσθέστε τις ενεργειακές ανάγκες για συσκευές που πρέπει να συνεχίσουν να λειτουργούν και τη μεγαλύτερη περιστασιακή συσκευή. αυτή είναι η απόλυτη γεννήτρια χαμηλότερου μεγέθους που θέλετε να αποκτήσετε. Για να το παίξετε με ασφάλεια, προσθέστε επιπλέον 10% ικανότητα ισχύος πάνω από αυτόν τον αριθμό.”

Ο Keith Pinkerton είναι ο ιδιοκτήτης του κ. Electric του Χάντσβιλ, α Φιλικός Εταιρία. Η Mr. Electric ειδικεύεται σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών φωτισμού και ηλεκτρικής ασφάλειας. Ο/Η Keith λέει:

Δεν υπάρχει ένα ενιαίο μέγεθος. Εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Οι μονάδες απόρριψης φορτίου σάς επιτρέπουν να συνδέετε ορισμένα αντικείμενα όπως ο θερμοσίφωνας και η μονάδα εναλλασσόμενου ρεύματος σε ένα αυτόματο σύστημα, οπότε εάν πρόκειται να έχετε πλήρη χωρητικότητα, η γεννήτρια θα αποβάλει αυτά τα αντικείμενα.

Ο Keith συνιστά επίσης να χρησιμοποιήσετε μια αυτόματη γεννήτρια ολόκληρου του σπιτιού. Λέει ότι τα συστήματα χειροκίνητης γεννήτριας, ειδικά τα φορητά, απαιτούν μεγάλη συμμετοχή του ιδιοκτήτη και μπορεί να είναι επικίνδυνα.

«Πρέπει να έχετε ένα καλώδιο για να βεβαιωθείτε ότι απέχει τουλάχιστον 30 πόδια από την κατοικία και στο ύπαιθρο για να εξαλείψετε την πιθανότητα δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα. Θα πρέπει επίσης να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τους διακόπτες, ανάλογα με το τι τρέχετε. Εάν το ξεχάσετε αυτό, μπορεί να υπερφορτώσει το σύστημα της γεννήτριας.”

Ασφάλεια γεννήτριας

όλο το σπίτι-γεννήτρια-ασφάλεια

Έχουμε αναφέρει μερικά πράγματα που πρέπει να αναζητήσουμε σε αυτό το άρθρο όταν χρησιμοποιείτε γεννήτριες. Εδώ είναι μια ανακεφαλαίωση:

  • Βεβαιωθείτε ότι η γεννήτριά σας απέχει τουλάχιστον 30 πόδια από το σπίτι σας, στην ύπαιθρο, για να εξαλείψετε την πιθανότητα δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα.
  • Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τους διακόπτες για να αποφύγετε την υπερφόρτωση του συστήματος της γεννήτριας.
  • Όταν ενεργοποιείτε τη γεννήτρια σας, πρέπει να αποσυνδέσετε το σπίτι σας από το δίκτυο κοινής ωφέλειας.
  • Μην κάνετε ένα καλώδιο και μην το γαντζώσετε στην τάπα του στεγνωτηρίου. Αυτό είναι παράνομο και μπορεί να καταλήξει να προκαλέσει ηλεκτροπληξία σε κάποιον.

Διακόπτες μεταφοράς γεννήτριας ολόκληρου σπιτιού

ολόκληρο το σπίτι-γεννήτρια-μεταφορά-διακόπτες

Ο/Η Keith λέει:

Μια γεννήτρια είναι μια ξεχωριστή κινητήρια πηγή ενέργειας. Εξαιτίας αυτού, όταν εσείς ενεργοποιήστε μια γεννήτρια, χρειάζεστε έναν τρόπο να απενεργοποιήσετε το σπίτι σας. Πρέπει να αποσυνδέσετε το σπίτι σας από το δίκτυο κοινής ωφέλειας και να το τοποθετήσετε στην πηγή τροφοδοσίας της γεννήτριας. Αυτό πρέπει να γίνει μηχανικά.

Αυτό γίνεται είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα. Η χειροκίνητη εναλλαγή του γίνεται πιέζοντας έναν μοχλό σε έναν διακόπτη χειροκίνητης μεταφοράς. Η αυτόματη εναλλαγή γίνεται με διακόπτη αυτόματης μεταφοράς. Αλλάζετε ρεύμα από το ένα δίκτυο στο άλλο.

Υπάρχουν άνθρωποι που θα φτιάξουν ένα καλώδιο και θα το γαντζώσουν στο βύσμα του στεγνωτηρίου, λέγοντας στον ιδιοκτήτη του σπιτιού να απενεργοποιήσει τον κεντρικό διακόπτη όταν συνδέσει τη γεννήτρια. Αυτό είναι παράνομος και όχι εντός του Εθνικού Ηλεκτρολογικού Κώδικα.

Αυτό μπορεί να καταλήξει ηλεκτροπληξία (και με αποτέλεσμα τον πιθανό θάνατο) έναν εργαζόμενο κοινής ωφέλειας καθώς αποκαθιστούν την τροφοδοσία στο ηλεκτρικό τους δίκτυο».

Όλα τα συστήματα γεννήτριας πρέπει να διαθέτουν διακόπτη μεταφοράς ή κάποιο είδος μηχανικής συσκευής αφαιρώντας το σπίτι από το δίκτυο κοινής ωφέλειας και τοποθετώντας το στο σύστημα γεννήτριας.

Ο Keith συνιστά ένα σύστημα αυτόματου διακόπτη μεταφοράς έναντι ενός χειροκίνητου. Λέει ότι δεν θα χρειαστεί να βγείτε έξω σε κακές καιρικές συνθήκες, να συνδέσετε και να ξεκινήσετε μια φορητή γεννήτρια όταν χάνεται το ρεύμα.

Επίσης, όταν δεν είστε στο σπίτι, το αυτόματο σύστημα θα ανάψει τη γεννήτρια και θα τροφοδοτήσει το σπίτι σας, ώστε να μην χάσετε φαγητό από τα ψυγεία, τους καταψύκτες σας κ.λπ.

Πόσο κοστίζει μια γεννήτρια ολόκληρου σπιτιού;

how-must-costs-hole-house-generator

Ο Keith Pinkerton λέει ότι θα ξεμείνουμε από την τσέπη μας τουλάχιστον 8.500 $+.

«Όταν έχετε μια αυτόματη γεννήτρια ολόκληρου του σπιτιού με πλήρη εγκατάσταση που πληροί τον κώδικα, το κόστος θα πρέπει να ξεκινά περίπου από 8.500 $ και να αυξάνεται από εκεί, ανάλογα με το μέγεθος του συστήματος.

Πρέπει επίσης να θυμάστε ότι με μια αυτόματη γεννήτρια ολόκληρου του σπιτιού, θα χρειαστεί να έχετε σωλήνωση για το φυσικό αέριο ή το LP.

Συνέχισε να διαβάζεις! Περισσότερα για τις οικιακές γεννήτριες, τους τρεις χαμένους καταψύκτες τροφίμων και τις 5 καλύτερες οικιακές γεννήτριες.

Πείτε μας για τη ρύθμιση της γεννήτριας! Έχετε μια φορητή γεννήτρια ή μια γεννήτρια ολόκληρου σπιτιού; Κάνετε εναλλαγή χειροκίνητα ή έχετε σύστημα αυτόματης μεταφοράς;

Τελευταία ενημέρωση στις 14-03-2022 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Advertising API