Πολική δίνη | Σπίτι στο Homestead

91
Πολική δίνη |  Σπίτι στο Homestead

Έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος από τότε που βρήκαμε το πρώτο μας αυγό φωλιασμένο στα ρινίσματα πεύκου και στα άχυρα του κοτέτσι της αυλής μας. Αλλά η εύρεση του πρώτου αυγού σίγουρα δεν ήταν το τελευταίο από τον «ενθουσιασμό του ovo» εδώ. Κάθε φορά που ανοίγω την καταπακτή στο κουτί φωλιάς και βλέπω ένα φρεσκογεννημένο αυγό, ενθουσιάζομαι.

Αυγά πίσω αυλής

Και όταν οι μέρες είναι σύντομες, οι θερμοκρασίες είναι κρύες και τα αυγά έρχονται λιγότερο συχνά, χαίρομαι ακόμα περισσότερο που βρίσκω ένα πακέτο πρωινού να με περιμένει. Όπως όλοι οι ιδιοκτήτες κοτόπουλου στην πίσω αυλή που έχω γνωρίσει, ευχαριστώ τις κυρίες (φωναχτά. οι γείτονές μου μπορεί να νομίζουν ότι είμαι τρελός) και μετά τη γραμμή για το σπίτι, κρατώντας ένα άλλο πολύτιμο αυγό.

Τα αυγά της Ροζ

Δεν υπάρχει αμφιβολία, τα αυγά έρχονται ελάχιστα αυτές τις μέρες. Οι ώρες της ημέρας είναι ελάχιστες. Δίνουμε μάχη με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν εδώ και μέρες. Και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη μέση μιας ΠΟΛΙΚΗΣ ΔΙΝΗΣ! Τι σημαίνει πολική δίνη; Είκοσι τρεις βαθμούς κάτω από το μηδέν όταν ξύπνησα σήμερα το πρωί. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρω.

Λοιπόν, πώς τα πάει το κοπάδι μου στις παγερές θερμοκρασίες; Δεν πάνε πολύ έξω, μπορώ να σου πω πολλά. Εδώ είναι σήμερα το πρωί. Και πιστέψτε με, δεν ήταν ευχαριστημένοι μαζί μου όταν άνοιξα την πόρτα του κοτέτσι τους για να τραβήξω μερικές φωτογραφίες τους. Έτρεξαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας καθώς μια έκρηξη κρύου αέρα μπήκε στο σπίτι τους.

Κοτόπουλα κάτω από τη λάμπα θερμότητας

Κοτόπουλα στο κοτέτσι τους

MaryAnne

Η λάμπα θερμότητας κρατά το κοπάδι μας ζεστό και ζεστό στο κοτέτσι τους. Ελέγχω συνεχώς τα ευάλωτα πόδια και τα πρόσωπά τους για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι καλυμμένα με πάγο. Και κοιτάζω έξω από το πίσω παράθυρο τακτικά για να βεβαιωθώ ότι η κόκκινη λάμψη της λάμπας είναι ακόμα ορατή.

IMG_5704

IMG_5706

Και ο θερμαντήρας νερού τους εργάζεται πολύ σκληρά για να κρατήσει τον σταθμό ενυδάτωσης από το να παγώσει.

IMG_5682

IMG_5683

Αλλά ενώ τα κοτόπουλα παραμένουν ζεστά, τα αυγά τους δεν είναι πάντα τόσο τυχερά. Προσπαθώ συνεχώς να το αποφύγω αυτό. Ένα ραγισμένο, παγωμένο αυγό ανακαλύφθηκε στο κουτί φωλιάς. Τραγική σπατάλη.

Είμαι τόσο πάνω σου, Polar Vortex.

Μείνε ζεστός!