Ποδιές συλλογής αυγών – 10 δωρεάν και εύκολα μοτίβα για DIY

67
Ποδιές συλλογής αυγών – 10 δωρεάν και εύκολα μοτίβα για DIY

Για πολύ καιρό, η ανάγκη για μια ποδιά συλλογής αυγών ήταν κάτι σαν όνειρο. Το μικρό μου κοπάδι κότες σπάνια παρήγαγε περισσότερα από ένα ή δύο αυγά την ημέρα, έτσι ένα ζευγάρι χέρια έκανε τη δουλειά μια χαρά.

Τώρα έχουμε επεκτείνει το έργο μας για τα πουλερικά και βάλαμε τις κυρίες μας σε μια νέα δίαιτα, ωστόσο, πιάνω τον εαυτό μου να μαζεύει έως και 12 αυγά τη φορά.

Η χρήση ενός πλαστικού κουβά για τη μεταφορά τους από το κοτέτσι στην κουζίνα αποδεικνύεται πρόκληση και σπάνια διαχειρίζομαι το ταξίδι χωρίς να σπάσω τουλάχιστον ένα.

Σκέφτηκα να πάρω ένα καλάθι με αυγά, αλλά όλοι γνωρίζουμε την ιστορία ότι βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι, επομένως, δεν είμαι πεπεισμένος ότι θα έλυνε τα προβλήματά μου.

Το Outdoor Happens υποστηρίζεται από αναγνώστες. Όταν αγοράζετε μέσω συνδέσμων στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα

Αντίθετα, σκέφτηκα να ρίξω μια ματιά τριγύρω για μερικά απλά σχέδια ποδιάς συλλογής αυγών που θα μπορούσα να τα βάλω στη ραπτομηχανή που μάζευε σκόνη στη γωνία του γραφείου μου από αμνημονεύτων χρόνων!

Δεν ήμουν σίγουρος ότι θα έβρισκα κάτι που να είμαι αρκετά ταλαντούχος να φτιάξω και που θα μπορούσα να εμπιστευτώ τον εαυτό μου για να αποθηκεύσω εύθραυστα αυγά.

Φαίνεται ότι δεν είμαι ο μόνος λάτρης του κοτόπουλου με χωρικές προκλήσεις εκεί έξω, και μερικοί άνθρωποι έχουν έρθει με μερικά έξυπνα σχέδια που θα προστατεύουν τα αυγά, καθώς και θα παρέχουν μια εμπειρία συγκομιδής χωρίς χέρια.

Παρακάτω είναι μερικά από τα αγαπημένα μου σχέδια και μερικά μοτίβα ποδιών συλλογής αυγών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενθαρρύνετε άλλα μέλη της οικογένειας να εμπλακούν στην ανταποδοτική εργασία της συλλογής αυγών.

Τα καλύτερα δωρεάν μοτίβα για ποδιές συλλογής αυγών

# 1 – The Gatherer Apron Pattern By Swoon Sewing Patterns

Αυτό το πρακτικό σχέδιο ποδιάς συλλογής αυγών είναι δωρεάν και εύκολο να το ακολουθήσετε. Έχει βαθμολογία δυσκολίας ένα στα τέσσερα, επομένως είναι αρκετά απλό για αρχάριους σαν εμένα να το συνδυάσουν.

Το μοτίβο για ενήλικα διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη, το καθένα σχεδιασμένο για να μεταφέρει έως και 10 αυγά, ενώ υπάρχει επίσης ένα μοτίβο για την παιδική ποδιά συλλογής αυγών με οκτώ τσέπες αυγών.

# 2 – The Egg-Cellent Crochet Apron Pattern από την Heart Hook Home

Μου είπαν ότι το κροσέ είναι εύκολο, αλλά ακόμα δεν το έχω κατακτήσει. Έχοντας δει αυτό το υπέροχο σχέδιο ποδιάς, ωστόσο, νομίζω ότι θα πρέπει να προσπαθήσω ξανά.

Με 19 τσέπες αυγών και μια ξεχωριστή, μεγαλύτερη για τα προσωπικά σας αντικείμενα, αυτή η κροσέ ποδιά είναι ανθεκτική και προσφέρει στα πολύτιμα αυγά σας λίγη επιπλέον μάλλινη προστασία.

Το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνος, υπομονή, α 6mm βελονάκικαι περίπου 725 γιάρδες νήματος.

# 3 – The Ultimate Utility Apron Design από τη Mandy για Sugar Bee

Αυτό το πρακτικό αλλά μοντέρνο σχέδιο είναι κατάλληλο για κάθε δραστηριότητα που απαιτεί μια ή δύο επιπλέον τσέπες.

Αν και οι τσέπες δεν έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυγά, εάν το κοπάδι σας γεννά λιγότερα από έξι αυγά την ημέρα, θα λειτουργήσει τέλεια ως ποδιά συλλογής αυγών.

Θα χρειαστείτε τρεις διαφορετικούς τύπους υλικού για να δημιουργήσετε αυτό το χαριτωμένο σχέδιο – ένα για την κύρια ποδιά, ένα άλλο για τις μεγαλύτερες τσέπες και ένα τρίτο για τις μικρότερες.

# 4 – Μοτίβο ποδιάς συλλογής αυγών μαξιλαροθήκης από τη Mama on the Homestead

Φτιάξτε την τέλεια ποδιά συγκομιδής αυγών από μια παλιά μαξιλαροθήκη και εξοικονομήστε χρήματα από την αγορά νέου υφάσματος.

Αυτό το βήμα προς βήμα σεμινάριο είναι εύκολο να ακολουθηθεί και σας καθοδηγεί στη διαδικασία μετατροπής μιας μαξιλαροθήκης σε ποδιά συγκέντρωσης.

Εκτός από μια μαξιλαροθήκη, το μόνο που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε αυτό το μοτίβο είναι μερικά φαρδιά κορδέλα για τη ζώνη και λίγο νήμα. Έχει μόνο τέσσερις τσέπες, αλλά είναι αρκετά ευρύχωρες για να χωρέσουν περισσότερα από ένα αυγά η καθεμία.

# 5 – The Foraging Apron Design από την Cappers Farmer

Αυτό το απλό σχέδιο ποδιάς έχει σχεδιαστεί για αναζήτηση τροφής, συγκομιδή και συλλογή.

Ο ελαφρώς λιγότερο θηλυκός σχεδιασμός του το καθιστά κατάλληλο για άντρες που συλλέγουν αυγά, καθώς και για γυναίκες, ειδικά αν χρησιμοποιείτε ένα ανθεκτικό, macho ύφασμα όπως το τζιν.

Εκτός από τη μεγάλη τσέπη συλλογής στο μπροστινό μέρος, αυτή η μοτίβο ποδιάς συγκομιδής αυγών διαθέτει μια τσέπη γοφού και μια στο στήθος για το σημειωματάριό σας ή τη λίστα υποχρεώσεων.

# 6 – The Ultimate Gardener’s Apron Pattern από τη SewDaily

Σχέδιο ποδιάς κηπουρού μέσα Περιοδικό Stitchμοιράστηκε μαζί μας από Ράψτε καθημερινά. Photo credit Stitch Magazine, φωτογραφία του Jack Deutsch.

Παρόμοια με την ποδιά αναζήτησης τροφής, αυτό το σχέδιο είναι πραγματικά για κηπουρούς, αλλά, με λίγη φαντασία, μπορεί να προσαρμοστεί σε μια λειτουργική ποδιά συγκομιδής αυγών.

Αλλάξτε το μέγεθος και τη διάταξη των τσέπες και θα έχετε έξι ασφαλείς θήκες για το πρωινό σας.

# 7 – Σχέδιο Simple Harvest Apron by Jessica Lane

Εάν είστε ένας από εκείνους τους οικοδεσπότες που έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν το μπλουζάκι σας για να μαζεύουν και να μεταφέρουν προσεκτικά τα αυγά σας, αυτό το απλό μοτίβο είναι βέβαιο ότι θα σας αρέσει.

Λειτουργεί ως φορέσιμο καλάθι και, σε αντίθεση με ένα μπλουζάκι, έχει εύχρηστες κουμπότρυπες σε κάθε γωνία από τις οποίες μπορείτε να περνάτε το κορδόνι της ζώνης της μέσης, ώστε τα χέρια σας να είναι ελεύθερα για να μαζέψετε ακόμα περισσότερα αυγά.

# 8 – The Stretchy Pocket Egg Collecting Apron Pattern by AuntHenri

Μια υπέροχη ποδιά συλλογής αυγών στο Etsy με ελαστική θήκη για να κρατάτε τη συγκομιδή σας ασφαλή!

Αυτό το μοτίβο ποδιάς συλλογής αυγών δεν είναι δωρεάν, αλλά αξίζει να ξοδέψετε μερικά δολάρια για αυτό, αν και μπορεί να είναι δύσκολο να αντισταθείτε σε κάποιο στροβιλισμό ή τρεμόπαιγμα μόλις το φορέσετε.

Ευτυχώς, αυτή η ποδιά έχει μια ελαστική θήκη, οπότε θα πρέπει να κρατά την εύθραυστη συγκομιδή σας ασφαλή, ακόμα κι αν κάνετε λίγη καρφίτσα. Ο σχεδιασμός το κάνει επίσης «πιο εύκολο στη χρήση και πιο πρακτικό από τις πτυχωτές τσέπες».

# 9 – The Lil Chicken Egg Harvesting Apron Pattern της tldotcrochet

Ένα υπέροχο σχέδιο ποδιάς συλλογής αυγού με βελονάκι στο Etsy. Δεν είναι το πιο εύκολο μοτίβο εκεί έξω, αλλά φαίνεται απολύτως υπέροχο!

Αυτό το μοτίβο χωρίς ράψιμο απαιτεί κάποιες μάλλον πιο προηγμένες δεξιότητες κροσέ από αυτήν του Heart Hook Home, αλλά είναι τόσο χαριτωμένο που αξίζει την επιπλέον προσπάθεια.

Ιδανική για τους απογόνους πουλερικών σας σε μέγεθος πίντας, αυτή η ποδιά μπορεί να μεταφέρει έως και έξι αυγά και διαθέτει ένα υπέροχο σχέδιο κοτόπουλου για εκκίνηση.

# 10 – Μοτίβο ποδιάς συλλογής με το πλεκτό αυγό του παιδιού από την Simply Maggie

Αυτό το σχέδιο ποδιάς συλλογής πλεκτών αυγών είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά και χωράει 10 μικρά αυγά κοτόπουλου. Τι χαριτωμένο είναι αυτό!

Αυτό το σχέδιο παιδικής ποδιάς συλλογής αυγών κρατά τα αυγά ασφαλή και ζεστά σε ατομικά πλεκτές τσέπες.

ρεσχεδιασμένο για να χωράει έως και 10 μικρά αυγά κοτόπουλου ή αυγά, είναι ταυτόχρονα λειτουργικό και μοντέρνο.

συμπέρασμα

Με τόσα πολλά εμπνευσμένα σχέδια ποδιών συλλογής αυγών που διατίθενται δωρεάν, δεν υπάρχει λόγος να βάλετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι ή οποιαδήποτε αυγά σε έναν πλαστικό κουβά.

Με τις ατομικές τους τσέπες σε μέγεθος αυγού, τις ελαστικές θήκες και τις θήκες συλλογής, αυτά τα σχέδια κάνουν τη συλλογή και τη μεταφορά των καθημερινών αυγών σας ευκολότερη και ασφαλέστερη.

Όχι μόνο αυτό, αλλά θα κοιτάξετε το κομμάτι ενώ το κάνετε!

Μόλις ολοκληρώσω ένα για τον εαυτό μου, θα ξεκινήσω να δουλέψω με τον άντρα μου.

Νομίζεις ότι θα μπορέσω να τον πείσω ότι ένα από αυτά τα σχέδια ποδιάς συλλογής αυγών είναι το τέλειο συμπλήρωμα για λασπωμένα τζιν και τζιν;