Ξεκινώντας από το μηδέν | Σπίτι στο Homestead

57
Ξεκινώντας από το μηδέν |  Σπίτι στο Homestead

Είχα ένα μωρό. Και μου πήρε ενάμιση χρόνο για να επιστρέψω. Ο άνθρωπος, ως άτομο που πάντα ήθελε να πιστεύει ότι με κάποιο τρόπο μπορώ να τα κάνω όλα, να τα έχω όλα, είτε όλα, ανά πάσα στιγμή… δεν είναι εύκολο να το παραδεχτώ.

IMG_6710

Μπερναντέτ Ρόζαλιντ

Καλωσορίσαμε την όμορφη Bernadette μας στον κόσμο στις 2 Ιανουαρίου 2015 και φώτισε απόλυτα το σπίτι μας με χαρά. Αλλά συνέχισα να σκέφτομαι, πώς τα κάνουν όλα αυτά οι άνθρωποι;

Πώς στο καλό νοιάζεσαι για το παιδί σου, διατηρείς και αναπτύσσεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου, ω, και πηγαίνεις στη δουλειά σου κάθε μέρα. Χόμπι; Τι χόμπι; Ποιος μπορεί να ενδιαφέρεται για τα χόμπι;

Το περασμένο καλοκαίρι, τα παράθυρά μας ήταν γυμνά. Ο κήπος που με έκανε να ερωτευτώ αυτό το σπίτι με έκανε να νιώθω κατακλυσμένος με τα ζιζάνια και τη δουλειά του. Το κοτέτσι μας παρέμεινε κλειστό και άδειο. Κοιταζώ Σπίτι στο Homestead προκάλεσε ένα αίσθημα ενοχής στο στομάχι μου.

Ο Τζέι μου είπε απαλά: «Δεν θέλεις να κάνεις πια αυτά τα πράγματα;»

Και έκλαψα και είπα, «Δεν μπορώ».

Δούλευα, άντλησα, θήλαζα, δεν κοιμόμουν, φορούσα ακόμη ρούχα εγκυμοσύνης και απογοητευμένη με τις τροφικές αλλεργίες και το έκζεμα που ανάγκασαν εμένα και το παιδί μου να περιορίσουμε σοβαρά τη διατροφή μας.

Δεν είχα χρόνο για χόμπι. Δεν είχα χρόνο για μένα. Και αναρωτιόμουν αν τα πράγματα που μου άρεσε να κάνω πριν μωρό μου θα ήταν ποτέ ξανά διασκεδαστικό για μένα.

Αλλά καθώς η Bernie άρχισε να μεγαλώνει, άρχισα να συνειδητοποιώ ότι είναι μέρος του εαυτού μου. Και μπορώ να της μάθω να αγαπά τα πράγματα που αγαπώ. Και ότι τα χαρούμενα μέρη μου μπορούν να γίνουν τα χαρούμενα μέρη μας. Εδώ είμαστε λοιπόν. Ξεκινώντας από το μηδέν.

Τα 4 νέα μας κοτοπουλάκια μόλις 2 ημερών!

Το νέο μας κοπάδι μόλις 2 ημερών.

Αργά αλλά σταθερά, το μικρό μας Homestead επανέρχεται στη ζωή. Και σχεδόν ακριβώς ενάμιση χρόνο αφότου φέραμε τη μωρό Μπερναντέτ στο σπίτι, την πήγα να πάρω τέσσερα μαλακά, κελάηδοντα, μικροσκοπικά κοτοπουλάκια. Και όπως ήλπιζα, ήταν ακόμα πιο χαρούμενη από τη μαμά της.

Καταγράψαμε την άφιξη των νέων νεοσσών μας Twin Cities Live. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο παρακάτω!