Εξοικονομήστε χρήματα με χειροκίνητες και ηλιακές αντλίες πηγαδιών

60

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού αναζητούν τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων και οι αντλίες πηγαδιών με ηλιακή ενέργεια βρίσκονται στη λίστα. Δεδομένου ότι πολλές αγροτικές κοινότητες έχουν προσωπικές παροχές νερού, οι αντλίες νερού είναι απαραίτητο μέρος του συστήματος.

Οι αντλίες νερού απαιτούν ηλεκτρισμό για να μεταφέρουν νερό σε σπίτια, αχυρώνες και βοηθητικά κτίρια. Αυτό μπορεί να σημαίνει την τοποθέτηση αγωγών και γραμμών εκατοντάδων ποδιών για να φτάσετε στην αντλία του φρέατος. Όταν προκύπτουν προβλήματα, ο εντοπισμός του ζητήματος δεν είναι μόνο χρονοβόρος, αλλά και δαπανηρός.

Εκτός από τα εκατοντάδες πόδια σύρματος στην αντλία σας, απαιτούνται πρόσθετες γραμμές για να μεταβούν από την κύρια παροχή ρεύματος στο σπίτι, το γκαράζ ή τον αχυρώνα όπου θα παρέχεται η υπηρεσία για την αντλία.

Τα ηλιακά πάνελ απλοποιούν τη ρύθμιση, ενώ μειώνουν το κόστος αυτών των προμηθειών για κατοίκους, αγροκτήματα και άλλες ιδιωτικές επιχειρήσεις. Αυτή η διαδικασία εξαλείφει την ανάγκη για ηλεκτρικούς στύλους για την παράδοση των γραμμών από τους δρόμους στο ακίνητο, ενώ δημιουργείται μια δωρεάν πηγή ενέργειας.

Το Outdoor Happens υποστηρίζεται από αναγνώστες. Όταν αγοράζετε μέσω συνδέσμων στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα

Βίδα αντλίας νερού ηλιακής αντλίας βαθιάς πηγαδιού…

  • Μέγιστη κεφαλή:109M Μέγιστη ροή:1700LPH Τάση:DC48V Ισχύς: 500W Μέγεθος αντλίας:3″ Έξοδος:0,75″
  • Σύγχρονος κινητήρας μόνιμου μαγνήτη DC χωρίς ψήκτρες: Η απόδοση βελτιώνεται. Εξοικονόμησε ενέργεια;…
  • Κιτ αντλίας σιντριβανιού με ηλιακή ενέργεια, δεν χρειάζεται άλλη ενέργεια ή μπαταρία, αντλία νερού χωρίς ψήκτρες,…
  • Έξυπνη προστασία από έλλειψη νερού: Η αντλία σταματά να λειτουργεί αυτόματα όταν υπάρχει…
  • Προστασία υψηλής τάσης / χαμηλής τάσης / υπερέντασης / υψηλής θερμοκρασίας

Χειροκίνητες αντλίες φρεατίων

Ο φθηνότερος τρόπος για να βγάλετε νερό από το πηγάδι σας είναι με μια χειροκίνητη αντλία φρεατίου.

χειροκίνητη-καλά-αντλία-κεφαλή

Η Lehman’s διαθέτει αντλίες φρεατίων βαθέων υδάτων και αντλίες φρεατίων ρηχών υδάτων. Μπορείτε να του βάλετε ένα όμορφο τοπ, όπως στην παραπάνω εικόνα. Αυτές οι αντλίες είναι αμερικανικής κατασκευής και η αντλία φρεατίων βαθέων υδάτων έχει σχεδιαστεί για να τραβάει νερό από βάθος μεγαλύτερο των 20 πόδια κάτω από το έδαφος.

Μερικές από αυτές τις αντλίες μπορούν να τραβήξουν νερό από βάθος έως και 150 πόδια!

Το καλύτερο είναι ότι δεν απαιτούν καθόλου ηλεκτρισμό, ηλιακό ή άλλο. Απλώς λίγη βασική μυϊκή δύναμη – μια εξαιρετική προσθήκη στην αυτάρκεια ή εκτός δικτύου σας.

Ρύθμιση κόστους αντλίας πηγαδιού με ηλιακή ενέργεια

Το κόστος εγκατάστασης για την εγκατάσταση των αντλιών πηγαδιών που λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια μπορεί να είναι έως και 2000 $ για ένα βασικό σύστημα. Οι μεγαλύτερες διατάξεις ηλιακής ενέργειας κοστίζουν περισσότερο και χειρίζονται ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων παροχής νερού. Αυτά τα συστήματα συνήθως μεταφέρουν νερό μέχρι μερικές εκατοντάδες πόδια και αποδίδουν με ρυθμό πολλών γαλονιών το λεπτό.

Οι πιο εκτεταμένες ρυθμίσεις μπορούν να παρέχουν περισσότερο νερό ανά λεπτό και να παρέχουν βαθύτερο σημείο πρόσβασης, ενώ παρέχουν νερό σε πολλές πηγές. Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι η αρχική πληρωμή είναι υψηλότερη από έναν τυπικό λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά οι ιδιοκτήτες σπιτιού εξοικονομούν χρήματα για την παράδοση νερού για τα επόμενα χρόνια.

Συντήρηση και Φροντίδα

Τα ηλιακά πάνελ απαιτούν ετήσιο πλύσιμο με ζεστό νερό και απαλό απορρυπαντικό για να διατηρηθεί ένας αξιόπιστος ρυθμός ηλιακής απορρόφησης. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας ή να το ανεβάσετε ως μέρος του ετήσιου ελέγχου συντήρησης για την αντλία νερού σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας το καθιστά κερδοφόρο για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού.

Τελευταία ενημέρωση στις 13-03-2022 / Σύνδεσμοι συνεργατών / Εικόνες από το Amazon Product Advertising API