Εκεί που κρύβεται ο πράσινος

91
Εκεί που κρύβεται ο πράσινος

Μέχρι τον Φεβρουάριο, ο χειμώνας είναι πάντα κουραστικός εδώ στη Μινεσότα. Ιδιαίτερα γιατί ξέρουμε πόσο καιρό έχουμε να πάμε. Είναι σε αυτό το σημείο που οι άνθρωποι εδώ είτε φαίνονται τόσο χλωμοί και αλμυροί όσο ποτέ ή, στο αντίθετο άκρο του φάσματος, έχουν ένα φρέσκο ​​αλλά γρήγορα ξεθωριασμένο μαύρισμα, που δείχνει ότι μόλις επέστρεψαν από την κατανάλωση κοκτέιλ σε έντονα χρώματα σε μια παραλία κάπου.

Μαρούλι

Ανεξάρτητα από την κατάσταση των διακοπών σας, ένα Μινεσόταν λαχταράει ένα πράγμα αυτή τη στιγμή του έτους: πράσινο. Ρίξτε λίγη ηλιοφάνεια που μπορεί πραγματικά να ζεστάνει το δέρμα μας και θα πηδούσαμε από χαρά.

Υδροπονικό Μαρούλι

Τα άσχημα νέα; Ο ήλιος εμφανίζεται μόνο τις πιο ψυχρές μέρες. Τα καλά νέα? Το βρήκα.

Κάτι πράσινο.

Σε ένα απροσδόκητο μέρος, θα μπορούσα να προσθέσω.

Τοίχος μαρουλιού

Πρόσφατα, ανέλαβα μια εργασία για την καθημερινή μου δουλειά. Ο φωτογράφος Kerry και εγώ βγήκαμε σε μια απεριόριστη αποθήκη στο St. Paul και βρήκαμε έναν θησαυρό μέσα. Το μέρος αισθάνθηκε τόσο υγρό όσο η άνοιξη όταν περάσαμε από την πόρτα. Ακούσαμε τον ήχο του νερού που κυλούσε. Το γήινο άρωμα του χώματος μας χτύπησε στη μύτη. Και μετά το είδαμε.

Υδροπονικό Αγρόκτημα

Εκεί κρύβεται το πράσινο.

Κάρδαμο

Φυτά βασιλικού

Garden Fresh Farms είναι μια υδροπονική και υδροπονική καλλιέργεια λαχανικών και βοτάνων. Υπάρχουν τοίχοι από φύτρα, μαρούλι, κάρδαμο, βασιλικό και άλλα. Οι ρίζες τους ζουν σε νερό που γονιμοποιείται από τα απόβλητα εκατοντάδων τιλάπιων σε δεξαμενές. Οι λαμπτήρες αντικαθιστούν τον ήλιο.

Σπορόφυτα

Σίγουρα, δεν είναι καλοκαιρινή μέρα. Αλλά σε αυτό το σημείο, θα γίνει.

Δείτε ολόκληρη την ιστορία εδώ:

(βίντεο και μοντάζ Kerry Klatt)