Αρκετά καλά πράγματα | Σπίτι στο Homestead

110
Αρκετά καλά πράγματα |  Σπίτι στο Homestead

Σας υποσχέθηκα μια κριτική για τη σπιτική μου κομπούχα και ήρθε η ώρα να την παραδώσω.

Είχα ακούσει ανάμεικτες κριτικές από άλλους σπιτικούς πότες κομπούχα. Μερικοί λατρεύουν τη γεύση, άλλοι λένε ότι απλά δεν συγκρίνεται με τη γεύση του «buch από το (πολύ δαπανηρό) μπουκάλι.

Σπιτική κομπούχα

Η παρτίδα μου από κομπούχα έδωσε τρεις καλλιεργητές του ροφήματος τσαγιού που είχε υποστεί ζύμωση.

Σκέτη κομπούχα

Άφησα δύο από αυτά σκέτα και πρόσθεσα αποξηραμένα βατόμουρα και τζίντζερ στο τρίτο δοχείο.

Κομπούχα βατόμουρου

Η αρωματισμένη ποικιλία χρειαζόταν μια επιπλέον εβδομάδα στον πάγκο, ώστε τα αποξηραμένα φρούτα να κάνουν τα μαγικά τους.

Ποια είναι λοιπόν η ετυμηγορία; Επιτρέψτε μου να σας πω, αυτό είναι πολύ καλό.

ποτήρια κομπούχα

Είναι τάρτα. Είναι πικάντικο. Και ενώ η σπιτική μου κομπούχα δεν είναι τόσο αφρώδης όσο τα μπουκάλια που αγοράζω στο κατάστημα, μου δίνει την ίδια αναβράζουσα ενέργεια χωρίς την απότομη τιμή.

Κομπούχα

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι προτιμώ το αρωματικό είδος κομπούχα, όπως μου αρέσει περισσότερο το ελληνικό γιαούρτι μου με μούρα στοιβαγμένα από πάνω παρά μόνο του. Τα αποξηραμένα βατόμουρα και το τζίντζερ μείωσαν ελαφρώς την πικρή γεύση του «buch χωρίς υπερβολική γλυκύτητα (όπως βρίσκετε μερικές φορές στην κομπούχα που αγοράζεται από το κατάστημα).

Κομπούχα

Και όταν ο Jay άκουσε για τα πεπτικά οφέλη που λέγεται ότι προσφέρει η κομπούχα, άρχισε να κατεβάζει ένα ποτήρι καθημερινά. Και το λατρεύει. Το μόνο του παράπονο; Φτάσαμε στον τελευταίο γρύλο και χρειάζεται περίπου ένας μήνας για να παρασκευαστεί περισσότερο.

Κομπούχα

Σαφώς, ήρθε η ώρα να ενισχυθεί η παραγωγή.