Ένα μικροσκοπικό πλυντήριο πιάτων – Αξίζουν αυτά τα μίνι πλυντήρια πιάτων;

75
Ένα μικροσκοπικό πλυντήριο πιάτων – Αξίζουν αυτά τα μίνι πλυντήρια πιάτων;

Εάν ζείτε σε ένα μικροσκοπικό σπίτι, πιθανότατα θα πρέπει να παραιτηθείτε από πολλές σύγχρονες ανέσεις. Τι γίνεται όμως αν δεν είστε έτοιμοι να ζήσετε χωρίς πλυντήριο πιάτων; Πώς λειτουργεί ένα πλυντήριο πιάτων μέσα σε ένα μικροσκοπικό σπίτι;

Μπορείτε να έχετε πλυντήριο πιάτων σε ένα μικροσκοπικό σπίτι;

Αν και δεν είναι ακριβώς απαραίτητο – μπορείτε να έχετε ένα πλυντήριο πιάτων σε ένα μικροσκοπικό σπίτι.

Σίγουρα!

Άλλωστε, ζώντας σε ένα μικροσκοπικό σπίτι δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Διατίθενται μικρότερες εκδόσεις πολλών συσκευών κουζίνας, συμπεριλαμβανομένων των πλυντηρίων πιάτων.

Το Outdoor Happens υποστηρίζεται από αναγνώστες. Όταν αγοράζετε μέσω συνδέσμων στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα

Σε αυτό το άρθρο – θα βουτήξουμε πολύ πιο βαθιά στον κόσμο των μίνι πλυντηρίων πιάτων.

Θα απαντήσουμε σε κρίσιμες ερωτήσεις για το μίνι πλυντήριο πιάτων όπως είτε χρειάζεστε είτε όχι εσωτερικές υδραυλικές εγκαταστάσειςαν τα μίνι πλυντήρια πιάτων αξίζουν τη φασαρία – κι αλλα!

Συνεχίστε να διαβάζετε για απαντήσεις!

Αξίζουν τα μίνι πλυντήρια πιάτων;

Ναί. Οπωσδηποτε!

Υπάρχουν δύο τεράστια πλεονεκτήματα να έχετε ένα μίνι πλυντήριο πιάτων σε ένα μικροσκοπικό σπίτι.

Πρώτον, τα φορητά πλυντήρια πιάτων είναι κάπου για αποθήκευση βρώμικα πιάτα μέχρι να προλάβετε να τα πλύνετε.

Εξω από τα μάτια έξω από το μυαλό!

Σε κανέναν δεν αρέσει να βλέπει έναν νεροχύτη γεμάτο βρώμικα πιάτα και μπορούν να προσελκύσουν μύγες και άλλες ενοχλητικά σφάλματα.

Οχι ευχαριστώ!

Σε ένα μικρό σπίτι, η κουζίνα μπορεί κάλλιστα να είναι το ίδιο δωμάτιο ως τραπεζαρία και καθιστικό, και μερικές φορές όπου πρέπει να κοιμηθούμε επίσης!

Ένα σωρό βρώμικα πιάτα στο νεροχύτη είναι δύσοσμο, δυσάρεστο και αντιαισθητικό! Τα βρώμικα πιάτα μπορούν επίσης αποτρέψει την πρόσβαση στο νεροχύτη όταν χρειάζεται για άλλες εργασίες.

Αλλά, ποια είναι η λύση;

Δεν θέλουμε να πλυθούμε μετά από κάθε γεύμα, ιδιαίτερα όταν χρειάζεται να εξοικονομήσουμε νερό. Γι’ αυτό ένας πάγκος ή ένα μίνι πλυντήριο πιάτων είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να αποθηκεύσετε τα βρώμικα σερβίτσια σας!

Διαβάστε περισσότερα – Homesteading 101 – Living Off the Land!

μικροσκοπικό-σπίτι-κουζίνα-πλυντήριο πιάτων
Είναι δυνατό να φτιάξετε την εξαιρετικά λειτουργική κουζίνα των ονείρων σας – ακόμα κι αν έχετε ένα μικρό σπίτι και μια πιο μικρή κουζίνα! Ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά για να το κάνετε αυτό – είναι η καλύτερη χρήση κάθε ίντσας της κουζίνας. Γι’ αυτό μου αρέσουν τα μίνι πλυντήρια πιάτων για μικροσκοπικές κουζίνες σπιτιών. Τα μίνι πλυντήρια πιάτων και τα πλυντήρια πιάτων με συρτάρια είναι ο τέλειος τρόπος για να διευκολύνετε τον καθαρισμό του σπιτιού μετά το δείπνο. Κάνουν επίσης τη ζωή στο μικρό σπίτι πολύ πιο ευχάριστη χωρίς να θυσιάζει τον χώρο του πάγκου!

Όσον αφορά το νερό – χρησιμοποιεί ένα μίνι πλυντήριο πιάτων μια εκπληκτικά μικρή ποσότητα. Πολλοί πάγκοι χρησιμοποιούν λιγότερη ποσότητα από το πλύσιμο σε νεροχύτη!

Έτσι, εάν έχετε περιορισμένη παροχή νερού, τότε ένα μίνι πλυντήριο πιάτων μπορεί να μειώσει δραματικά τη χρήση του νερού σας.

Ωστόσο, αυτές οι μικροσκοπικές συσκευές έχουν το δικό τους μειονεκτήματα.

Μπορεί να χρειαστείτε μια παροχή νερού με σωλήνες και υδραυλικές εγκαταστάσεις αποχέτευσης, που πολλά μικροσκοπικά σπίτια δεν διαθέτουν.

(Εάν δεν έχετε παροχή νερού με σωλήνες – υπάρχουν μερικά επιλογές πλυσίματος πιάτων που μπορείτε να δοκιμάσετε. Περισσότερα για αυτά αργότερα!)

Μίνι πλυντήρια πιάτων μπορούν επίσης να είναι γελοία απαιτητικός όταν πρόκειται για ηλεκτρισμό! Έτσι, μπορεί να αδειάσουν γρήγορα τις μπαταρίες σε ένα σύστημα εκτός δικτύου.

Πώς λειτουργεί ένα μίνι πλυντήριο πιάτων;

μίνι-πλυντήριο πιάτων-για-μικροσπίτι-κουζίνα
Είμαι ευγνώμων που η τεχνολογία μίνι πλυντηρίων πιάτων έχει προχωρήσει τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια. Ακόμη και η πιο μικρή κουζίνα ταιριάζει εύκολα σε βολικά πλυντήρια πιάτων, φορητά πλυντήρια πιάτων ή μίνι πλυντήρια πιάτων. Τα περισσότερα φορητά πλυντήρια πιάτων δεν είναι τα μεγαλύτερα – αλλά μπορούν να χωρέσουν εύκολα βρώμικα πιάτα, πιάτα, μπολ, σπάτουλες – και μερικά μπορεί να χειρίζονται ακόμη και μικρά σκεύη. Όμως, όλα τα μίνι πλυντήρια πιάτων είναι διαφορετικά, οπότε προσέξτε τις προδιαγραφές μεγέθους και τα χαρακτηριστικά!

Τα μίνι πλυντήρια πιάτων λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως ένα συμβατικό πλυντήριο πιάτων. Όμως, πιάνουν λιγότερο χώρο!

Τα μίνι πλυντήρια πιάτων έχουν επίσης μικρότερη χωρητικότητα, επομένως μπορεί να μην είναι αρκετά μεγάλα για καθάρισμα μετά από ένα μεγάλο οικογενειακό δείπνο ή μπάρμπεκιου, αλλά μπορούν να είναι τέλεια για καθημερινή χρήση.

Τα περισσότερα μίνι πλυντήρια πιάτων χρειάζονται α παροχή νερού με σωλήνες και κάπου να αδειάζει τα λύματα.

Άλλα μοντέλα έχουν α δεξαμενή νερού που γεμίζεις με κανάτα. Κάθε τύπος μίνι πλυντηρίου πιάτων θα χρειαστεί τροφοδοτικό, αλλά η ποσότητα ισχύος που απαιτείται ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο και Μέγεθος του μίνι πλυντηρίου πιάτων.

Θα χρειαστείτε κάπου για να κρατήσετε το μίνι πλυντήριο πιάτων σας, αν και πολλά από αυτά είναι φορητά! Έτσι, μπορείτε να σκάσετε το πλυντήριο πιάτων σε ένα ντουλάπι ή σε ένα πάνω ράφι μέχρι να χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσετε.

Διαβάστε περισσότερα – Ανασκόπηση μαθημάτων για προχωρημένους της Herbal Academy

Ποια είναι τα μικρότερα πλυντήρια πιάτων;

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τύποι μικρών πλυντηρίων πιάτων!

Μονάδες πλυσίματος με νεροχύτη

Εάν δεν έχετε χώρο, τότε τα πλυντήρια πιάτων δεν είναι πολύ μικρότερα από αυτό!

Τα πλυντήρια πιάτων στο νεροχύτη δεν είναι ξεχωριστές συσκευές! Προορίζονται για χρήση μέσα στο νεροχύτη της κουζίνας σας – καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο.

Αυτό μονάδα πλύσης στο νεροχύτη προσαρμόζεται στον νεροχύτη με βεντούζες. Όταν είναι κάτω από το νερό, το gadget του πλυντηρίου πιάτων ανακινεί το νερό με υπερηχητικές δονήσεις. Όταν ο νεροχύτης γεμίσει με νερό, συνδέστε τη συσκευή στο α Υποδοχή USBκαι σβήνει!

Αυτή η μονάδα προορίζεται για πλύσιμο ρούχων. Ωστόσο, οι κατασκευαστές δηλώνουν ότι μπορεί να πλένει πιάτα αλλά και φρούτα και λαχανικά.

Ομορφη!

Φορητά ή επιτραπέζια πλυντήρια πιάτων

Λατρεύω τα φορητά πλυντήρια πιάτων και τα πλυντήρια πιάτων σε πάγκο, αν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο κάθε ίντσα χώρου πάγκου στην κουζίνα σας.

Μπορείτε να μετακινήσετε και να αποθηκεύσετε τα πλυντήρια πιάτων του πάγκου σας όταν δεν τα χρησιμοποιείτε. Είναι ιδανικά για αποθήκευση σε ντουλάπι.

Πολλά φορητά μίνι πλυντήρια πιάτων έχουν επίσης επιλογή χειροκίνητης πλήρωσης και μπορεί να γεμίσει με κανάτα ή συνδέοντας τη βρύση.

Στη συνέχεια, μπορείτε να κατευθύνετε τον σωλήνα απορριμμάτων προς τα κάτω στον νεροχύτη ή την αποχέτευση, αφαιρώντας την ανάγκη για επιπλέον υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Συρτάρι Πλυντήρια πιάτων

πλυντήριο πιάτων-συρτάρι-για μικροσκοπικό σπίτι
Το μίνι πλυντήριο πιάτων σας δεν είναι τόσο ευρύχωρο όσο τα κανονικά πλυντήρια πιάτων. Επομένως, εάν θέλετε να κερδίσετε τα μέγιστα χρήματα όταν χρησιμοποιείτε το συρτάρι πλυντηρίου πιάτων σας – τοποθετήστε τα μαγειρικά σας σκεύη όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά! Παρατηρήστε πώς τα πιάτα, τα σκεύη και τα φλιτζάνια στοιβάζονται τακτοποιημένα και τακτοποιημένα. Με αυτόν τον τρόπο – ελπίζουμε ότι μπορείτε να καθαρίσετε τα βρώμικα πιάτα σας για την ημέρα με ένα μόνο φορτίο. Εάν μπλοκάρετε τυχαία τα μαγειρικά σας σκεύη μέσα στο μίνι πλυντήριο πιάτων σας, μπορεί να χρειαστεί να ξεπλύνετε ξανά τα πιάτα σας – χάνοντας έτσι ενέργεια, νερό και απορρυπαντικό!

Ένα συρταρωτό πλυντήριο πιάτων λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως ένα συμβατικό πλυντήριο πιάτων. Χρειάζονται τροφοδοτικό και υδραυλικά!

Ωστόσο, έχουν περίπου το μισό μέγεθος ενός κανονικού πλυντηρίου πιάτων – καθώς χωράνε μέσα σε ένα συρτάρι κουζίνας!

Συρτάρια πλυντήρια πιάτων είναι μια εξαιρετική λύση εάν θέλετε ένα πλυντήριο πιάτων που είναι πάντα έτοιμο για χρήση, χωρίς να χρειάζεται να το μετακινείτε και να το βάζετε κάθε φορά.

Διαβάστε περισσότερα – 25 ακραία φυτά που κόβουν την ανάσα που δεν θα πιστεύετε!

Τα επιτραπέζια πλυντήρια πιάτων πρέπει να είναι υδραυλικά;

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση – δεν χρειάζονται όλα τα επιτραπέζια πλυντήρια πιάτων (και πάγκοι) υδραυλικά!

Πολλά από τα επιτραπέζια και επιτραπέζια πλυντήρια πιάτων αυτές τις μέρες διαθέτουν εσωτερικές δεξαμενές νερού. Δεν χρειάζεστε απαραίτητα υδραυλικά στο RV, το φορτηγό, την κουζίνα σας – ή οπουδήποτε χρειάζεστε καθαρά πιάτα.

Το κοιτούσα ολοκληρωμένο φορητό πλυντήριο πιάτων από την Farberware – δεν απαιτείται σύνδεση υδραυλικών εγκαταστάσεων. Ωστόσο, το πλυντήριο πιάτων διαθέτει θύρα εύκαμπτου σωλήνα βρύσης, ώστε να μπορείτε να παρέχετε περισσότερο νερό – εάν το επιθυμείτε.

Εάν θέλετε να τροφοδοτήσετε το πλυντήριο πιάτων με βρύση- πρέπει να προμηθευτείτε τον προσαρμογέα, ο οποίος έρχεται χωριστά.

Βρήκα επίσης ένα άλλο εξαιρετικό πλυντήριο πιάτων πάγκου από τη Novete με ενσωματωμένη δεξαμενή νερού – και ευχάριστα μπλε φώτα LED – ιδανική για κάθε κοιτώνα, RV ή πάγκο.

Πολλά από τα επιτραπέζια πλυντήρια πιάτων που έχω βρει περιέχουν μια σύνδεση νεροχύτη κουζίνας και μια επιλογή δεξαμενής νερού. Διαβάστε προσεκτικά τις προδιαγραφές, ώστε να επιλέξετε το καλύτερο για την περίπτωσή σας!

Εναλλακτικές λύσεις στα πλυντήρια πιάτων Tiny House

Αν δεν καταφέραμε να σας πείσουμε να αγοράσετε πλυντήριο πιάτων, τότε εδώ είναι μερικές άλλες υπέροχες λύσεις κουζίνας για εσάς.

Κάλυμμα νεροχύτη

Εάν θέλετε να κρύψετε τα βρώμικα πιάτα στο νεροχύτη ή να επεκτείνετε την επιφάνεια εργασίας σας, α κάλυμμα νεροχύτη είναι ένας πολύ καλός τρόπος λειτουργίας!

Μπορείτε ακόμη να εξατομικεύσετε το κάλυμμα του νεροχύτη σας με το όνομά σας ή ένα αγαπημένο απόσπασμα.

Χρησιμοποιήστε λιγότερα πιάτα!

Είτε χρησιμοποιείτε είτε όχι ένα μίνι πλυντήριο πιάτων – η χρήση λιγότερων πιάτων είναι πιθανότατα μια σοφή ιδέα από την άποψη της βιωσιμότητας!

Τώρα, δεν σας προτείνουμε να βγείτε έξω και να αγοράσετε ένα φορτίο πιάτα μιας χρήσης. Παρά όλα αυτά, προσπαθούμε να σώσουμε τον πλανήτη εδώ!

Αλλά – υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να παράγετε (και να σπαταλάτε) λιγότερο κατά το πλύσιμο, όπως το μαγείρεμα κατά παρτίδες, τα δείπνα σε ένα δοχείο και το ψήσιμο στη σχάρα στο μπάρμπεκιου.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η επιλογή ενός μίνι πλυντηρίου πιάτων δεν είναι εύκολη απόφαση! Ωστόσο, ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός θα σας διευκολύνει.

Επίσης – ενημερώστε μας ποια μικροσκοπικά οικιακά πλυντήρια πιάτων σας αρέσουν περισσότερο;

Ή, εάν έχετε ερωτήσεις, ιστορίες ή σχόλια για το πλυντήριο πιάτων στον πάγκο, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Χαιρόμαστε να μαθαίνουμε νέα σου.

Ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση!

Διαβάστε περισσότερα – 9 Genius ιδέες για τουαλέτες εκτός δικτύου!